Wednesday, August 27, 2014

Punavalkonen pasta

Tää on nyt täällä, koska tää on mun supersuosikki ja superhelppo. Vähän niinkuin pestopasta + feta, mutta parempaa.

pastaa
punaista pestoa
vuohenjuustoa (itse käytin President Petits Chevres Doux)
aurinkokuivattuja tomaatteja (pieneksi silputtuna)
tomaatteja (myös ihan pienenä)
(valkosipulia maun mukaan)

Tähän ei ole siis oikeita määriä, vaan kaikki maun mukaan. Itse sanoisin peston ja juuston kohdalla, että enempi parempi ja sitten taas erityisesti aurinkokuivattujen tomaattien suhteen vähäinen määrä riittää. Tohon kyseiseen silppusin kolme (3).

Olen siis keittänyt pastan, sekottanu ainekset sekaan ja pistänyt vielä hetkeksi uuniin (raskausneurooseissani, jotta vuohenjuusto kanssa kypsyy kunnolla). Toki jos haluaa, siihen voi lorauttaa vähän kermaa sekaan tai juustoraastetta päälle. 

Lapselle maistui: Laps ei ole vielä tätä maistanut ja saattaa olla, että syön ton kokonaan itse yksin kaikessa hiljaisuudessa. Raportoin jos laps ehtii päästä osingoille.

EDIT: pääsi osingoille, söi kaksi lautasellista ja oli tyytyväinen.



No comments:

Post a Comment