Monday, August 25, 2014

Kukkakaali mac&cheese

Glorian Ruoka&Viini -lehdestä napattu ohje: kukkakaali mac&cheese.

Tässä ohje:


Omat kommentit: 
- Mulla meni maidon keittämiseen tosi kauan (pelkäsin pohjaanpalamista..), eikä cheddar (ostin palan, jonka raastoin) oikein sulanut sinne kunnolla tasasesti. Olis tullut varmaan parempaa, jos olis käyttänyt jotain vahvaa sulatejuustoa tms. Tai sitten se cheddar olis pitänyt sekottaa jotenkin paremmin.

- Lopputulos oli maukkaampi kuin odotin, mutta ei mikään erityisen huikaiseva kuitenkaan.

- En ollu ihan varma kuinka kauan uunissa pitäis pitää (tein edellisenä päivänä ja kypsensin seuraavana), kun se juustomaito siinä ei ollut mitenkään kauhean sellasta tasasta, jota oon kuvitellut, että sen PITÄIS olla. Olis ehkä pitänyt olla jotain vertailukohtaa.

- Lisäsin tarjoiluvaiheessa (olis tietty voinu laittaa jo uuniin, jos olis muistanu) kypsennettyjä mustapapuja, jotka mun mielestä istui ihan hyvin tähän.




Lapselle maistui: Totesi lautasen saatuaan, että 'laps ei taavii näitä' ja siirsi maistamatta pari mustapapua syrjään. Napsi sormin makarooneja (olisko mennyt vähän kukkakaalia samalla) ja söi lopulta reilu puolet annoksesta. Olis syönyt varmaan kokonaan, jos olisin tarjonnu ketsupin kanssa.

No comments:

Post a Comment