Monday, September 8, 2014

Suolainen pannari

Jääkaapissa maitoa, joka piti saada nopeasti käytettyä. Myös mummun & papan jäljiltä kinkkua, jota ei tulis käytettyä. Mitätehdämitätehdä.

Tein suolasen pannarin meille lounaaksi.

Taikina-ainekset

8 dl maitoa
4 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2,5 dl kaurahiutaleita
1 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä


Lisäksi:
200g kinkkua pieneksi leikattuna
10cm pätkä kesäkurpitsaa raasteena
2 kpl lehtikaalin lehtiä
1dl emmental -raastetta

Päälle:
2 kpl tomaatteja siivuina

Taikina-ainekset sekaisin kulhossa, heitin täytteet perään. Lehtikaalin lehdistä leikkasin kovat rangat pois saksilla ja silppusin rapeat lehtiosat juomalasissa pieneksi silpuksi. Koko komeus pellille ja tomaattisiivut päälle. Uunissa 225 astetta n. 30 min.

Omat kommentit: lisää suolaa tai jotain suolasta juustoa. Myöskin taikinaa olisi saanut olla vähän ehkä isompi satsi näillä täytteillä.

Lapselle maistui: ens alkuun sanoi HAMMM (eli nam). Syötyään jonkun aikaa alkoi nyppiä 'roskia' (eli kaalinlehden palasia) pois.




No comments:

Post a Comment